Neem contact op

wanneer je wilt reserveren of wanneer je vragen hebt in verband met een mogelijk verblijf in een van de huisjes. Dat kan telefonisch, maar we zijn helaas niet altijd goed bereikbaar vanwege het slechte mobiele netwerk hier. Een prima alternatief is het onderstaande contactformulier of een e-mail. Check na verzending van het formulier voor de zekerheid even of je een kopie hebt ontvangen, dat gebeurt automatisch. 

Lees, voordat je tot reservering overgaat, eerst de reserverings- en annuleringsvoorwaarden! Je vindt ze onder aan deze pagina.

Vakantiehuisjes in de Eifel en de Hoge Venen

Rue du Coin du Bois 4
4950 Sourbrodt
België

+ 32 479904637

Erg handig wanneer er een foutje zit in je email adres!
Image
Image
1. Wild Cat, Sourbrodt 2. Huisjes Leykaul 3. Ferienhaus am Hohen Venn
Image

Reserveringsvoorwaarden

  • Reserveringen kunnen mondeling, telefonisch, schriftelijk of per email gedaan worden.

  • In een bevestiging onzerzijds (per mail) wordt een aanbetaling van 50% gevraagd

  • De reservering is pas definitief als de aanbetaling ontvangen is. De ontvangst van (aan)betalingen wordt door ons per mail bevestigd.

  • De rest van de betaling dient uiterlijk vier weken voor aankomst op onze rekening te zijn overgeschreven. Bij een reservering binnen vier weken voor aankomst dient het gehele bedrag in één keer betaald te worden.

  • Bij buitenlandse overschrijvingen zijn alle bijkomende kosten voor rekening van de gast.

Annuleringsvoorwaarden

  • Bij annulering tot acht weken voor aankomst restitueren we de aanbetaling, met aftrek van de gemaakte boekingskosten of door ons aan derden betaalde provisie

  • Bij annulering binnen acht weken voor aankomst wordt je aanbetaling niet gerestitueerd

  • Bij annulering binnen vier weken voor aankomst is het volledige bedrag van de boeking verschuldigd. Wanneer we er in slagen de cottage alsnog te verhuren, restitueren we een deel van de door jou betaalde huursom.


Denk je alsjeblieft aan een annuleringsverzekering?