De huisjes

zijn allemaal mooi en rustig gelegen en zijn allemaal van particuliere eigenaren. Daardoor hebben ze elk een eigen karakter. 

Je kan je hond(en) meenemen naar twee van de huisjes, namelijk die in Leykaul. De andere twee huisjes zijn juist huisdiervrij. Wanneer je niet goed ter been bent, kan je het best in huisje Monschau terecht, daar zijn een slaapkamer en badkamer op de begane grond.
Hieronder een voorproefje, klik op de foto's om naar de uitgebreide beschrijving te gaan.

huisjes Leykaul
Leykaul (Bütgenbach BE): twee huisjes (Hoge Venen en Monschau), rond een vijver vol leven. Hoge Venen heeft een grote tuin en is geschikt voor 1 tot 4 personen, in Monschau kan je met 1 tot 6 mensen verblijven.  Je loopt er zo het bos in. En de hond mag ook mee, twee zelfs. Fietsen kan natuurlijk ook, alle huisjes liggen dichtbij de Vennbahn.
Ferienhaus am Hohen Venn
Kalterherberg (Monschau, DE): Ferienhaus am Hohen Venn, een vrijstaande voormalige boerderij in een dorp van Monschau. Perfect voor 2, maar ook voor 6 personen. Grote zonnige privétuin met terras en voldoende ruimte om te spelen. Woonkeuken en woonkamer met geweldig uitzicht. Wandelen en fietsen kan direct vanaf het huis, in alle richtingen.
Wild Cat Cottage
Sourbrodt (Waimes, BE): Wild Cat Cottage, een charmant, direct aan de Hoge Venen gelegen huisje voor 1 tot 3 personen. Vrij gelegen in de grote natuurlijke tuin van Bed & Breakfast La Petite Roer, met royale privétuin en eigen toegang tot je huis en tuin. De Hoge Venen zijn een paar stappen verwijderd.